A szolgáltatás keretein belül Dedikált VPS szerveren hostolunk a megrendelők számára egy Phantom Chatbotot.

A bot egy a megrendelő által előre létrehozott Twitch fiókon keresztül működik, tehát ezzel egyedi nevet lehet adni a botnak, amely csak az adott csatornán elérhető.

Ezek mellett rengeteg funkciója elérhető még a botnak pl.: Custom parancsok, chat alertek, Timerek, Rank rendszer, Kulcsszavakra küldött üzenetek, Giveaway rendszer..

 

Leírás és információk:

Dashboard

A Dashboardon láthatjuk az aktuális stream időt, az összmegtekintést, a követők számát, az aktuális nézőszámot, az aktuális eventeket (Donate, követés, raid, host, cheer, sub), tudjuk editelni a stream adatait, látjuk a chatet, a stream képét, valamint találunk a főoldalon egy gyors elérés menübárt amin keresztül tudunk bannolni, Raid -et és host-ot indítani és tudunk futtatni parancsokat is.

A jobb felül található fogaskerékkel tudjuk beállítani az oldalon a Dark Modot, valamint kapunk pár extra beállítási lehetőséget a főoldalhoz. (Chat megjelenítés, Lejátszó ablak megjelenítés, Eventek sorrendje)

Parancsok

A parancsok menüpont alatt találhatunk alap parancsokat és hozhatunk létre egyedi parancsokat is. Az alábbi gombokon további segítségek állnak rendelkezésetekre az egyedi parancs létrehozásához.

Moderálás

A parancsok menüpont alatt a már megszokott beállítási lehetőségeket kapjuk néhány extrával, mint például az <üzenet törölve> értelmetlen kommentek törlése, a /me üzenetek törlése, valamint le lehet korlátozni, hogy egy felhasználó maximum mennyi üzenetet küldhet be egy adott időszak alatt.

Chat értesítések

A Streamelements és a Streamlabs megszokott alertjein kívül kapunk egy pár extra funkciót, az egyik ilyen funkció a Clip to Chat funció, amely az elkészült Clipeket automatikusan beküldi a chatre, rendelkezik még egy üdvözlő funcióval, valamint jó pár Donate oldal értesítését tudja kezelni.

Rank rendszer

A rank rendszerben a nézőket tudjuk besorolni külön csoportokba kétféle módon. Az első mód a globális rank rendszer, amelyben bizonyos nézett idő után az adott ember szinten lép automatikusan. A második az egyedi rank rendszer, amely nézett időhöz, valamint a bot-ban gyűjthető pontokhoz kötött. Amint az adott ember elérte a megszabott nézettségi időt, akkor egy előre beállított összegért megvásárolható chat pontból a rank.

Kulcsszavak

A Keywords menüpontban megadhatunk a botnak olyan kulcsszavakat, amelyeket, ha valaki beír a chatbe, akkor egy automatikus üzenetet ír ki / ír vissza neki a bot.